ELEKTROMOS FUTÓPAD garanciával olcsón. Új és használt futópad értékesítés.

Az elektromos futópad előnyei:

Elektromos futópadot használva az időjárási és minden egyéb körülménytől függetlenül végezhet futóedzéseket. És mindezt a saját otthonában teheti, ha van egy kis szabad ideje, nem kell elmennie edzőterembe.
Választhat mechanikus vagy elektromos kivitelt.
A keringés aktiválása mellett a futópad kiválóan alkalmas hosszabb idejű alacsonyabb intenzitású kocogással vagy lassú futással történő állóképességi edzés végzésére is.
A sebesség és emelkedési szög változtatásával széles tartományban variálható az edzés.
Néhány futópad rendkívül jó hatásfokú rezgéscsillapítással is rendelkezik, ami kíméli a futás közben terhelt ízületeket, így megelőzhető a fájdalmas térd és boka, illetve csípőízületi túlerőltetés.

A cégünk által kínált elektromos futópadok előnyei:

Az elektromos futópadok mellé szaktanácsadást is kínálunk, amellyel segítjük Önt az igényeinek legmegfelelőbb futógépet kiválasztani. Így a megvásárolt futópadot a lehető leghosszabb ideig gondtalanul használhatja. Továbbá szakértő szervizháttérrel biztosítjuk a garanciális és garancián túli javítások gyors és szakszerű elvégzését.

 

Új elektromos futópadjaink


Használt elektromos futópadok garanciával

  

Szeretné, hogy a megvásárolt futópad működése tartós és hosszú távon megbízgató legyen?

1. A Futópad élettartamának meghosszabbítása és az egyenletes jó teljesítmény érdekében fontos a kenés!

Még több információ a futópad kenőanyagról

Megérkezett a legfrissebb fejlesztésünk eredménye, az otthoni futópadokhoz használható Nagyteljesítményű Futópad Olaj amely egyesíti a sűrű futópad kenőolajok tartós hatását az edzőtermi gépekhez gyártott olajok magas tűrőképességével.

Ára: visszazárható 300ml-es flakonban, ajándék aplikátorral: 4740 Ft+ÁFA + ajándék olajozó aplikátor!

Rendelek! 

2. További hasznos tanácsok, melyekkel meghosszabbíthatja elektromos futópadja élettartamát: Tippek és ötletek a gondtalan futópad használathoz. 

További információk a kenőanyagról

  

Zsiráfok.hu Kft.

Elektromos futópad

Telefon: +36303829818

 

ELEKTROMOS FUTÓPAD forgalmazás, szervizelés garanciával. Futópad házhosz szállítás, igény szerint helyszíni üzembe helyezés.