Futópad, elliptikus tréner, szobakerékpár, üzlet, szerviz

Elektromos futópad és fitneszgép üzlet és szerviz

Jelen voltunk a Hegyvidék - Finnrelax - Fitparádé kiállítójaként a rendezvényen a Sportmax Sportcsarnokban.
Standunkon a futópad és kerékpár mellett Body Sculpture gépeket is megnézhettek, kipróbálhattak az érdeklődők.

Megfordult nálunk a kiállítás Sztárvendége, VICTOR MARTINEZ is, és kipróbálta a kiállított ALTRIX AIRBORNE kerékpárunkat.

A minőségi fitneszgép kínálatunk élén a Toorx és a BH fitness magas színvonalú remek ár/érték atányú termékei állnak, amiket Magyarországon egyedülállóan kedvező áron kínálunk. A termékek között az otthoni fitnesz széles palettáját átfogó csokrot találhat. Kínálunk: lépcsőző gépeket, elektromos és mechanikus futópadokat, elliptikus trénereket, mágnesfékes szobakerékpárokat, ergométereket, mágnesfékes és hidraulikus evezőpadokat, multifunkcionális kondicionáló gépeket, és még sok mást.

Emellett forgalmazzuk még a kiváló minőségű, hazai gyártású Arnold-Gold Sport  termékeit, amelyek lefedik a kondigépek teljes skáláját otthoni és edzőtermi használatra egyaránt. Súlyzók és súlyok, valamint fitness, boksz termékek és egyéb kiegészítők színes választékát nyújtják. Továbbá forgalmazunk ProForm, UNO fitness, OMA, Nordictrack és MALI gépeket is.

Fitness gépeinkhez tartozó fontos információk:

A nálunk vásárolt gépek garanciáját üzletünkben érvényesítheti. Saját szevizünk gondoskodik róla, hogy az esetlegesen meghibásodott készüléket a lehető legrövidebb időn belül újra használhatóvá tegyük mind garanciaidőn belül, mind pedig azon túl is!

FONTOS! A fitness gépek jótállási felteleit az alábbiak szerint vállaljuk:

Amennyiben a kiszállítástól számított 3 napon belül a készülék meghibásodik, a javítás vagy csere minden költségét vállaljuk. Ha a meghibásodás a vállalt garanciaidőn belül, de 3 napon túl következik be, akkor a a javítást díjmentesen elvégezzük, de a készülék szevizbe juttatásáról a vásárlónak kell gondoskodnia, vagy helyszíni javítás esetén a kiszállás díja fizetendő.

Ha valamely kiválasztott gép éppen nincs raktáron, a szállítási idő maximum 3 munkanap.

Ha alkatrész igénye lenne fitnessgéphez, keressen meg minket, igyekszünk segíteni!

Óriási ELEKTROMOS FUTÓPAD AKCIÓ kezdődött!

Fitnessgépek és elektromos futópadok szaküzlete és szervize.

Keressen minket, megjavítjuk az Ön fitneszgépét is! Vállaljuk minden típusú és gyártmányú szobakerékpár, fitnessgép és elektromos futópad szakszerű javítást, időszaki szervizelését, karbantartását.
A szerviz árairól a javítási árjegyzékből tájékozódhat.

Zsiráfok.hu Kft.

Elektromos futópad és fitneszgép üzlet és szerviz - Dunaharaszti

Telefon: 24-490-795

Zsiráfok.hu Kft. - Fitneszgép üzlet és szerviz - Dunaharaszti - Telefon: 24-490-795

 

Minőségi fitneszgépek megbízható garanciális szervizháttérrel.