Elliptikus tréner eladás, javítás, szerviz - Zsiráfok.hu Kft 30/434-1498

Az elliptikus ellipszis tréner ötvözi a sífutógép, a szobakerékpár és a lépcsőzőgép mozgásvilágát.

Hatása a szervezetre kialakításából adódóan komplex. A lábak és a fenék izmainak fejlesztése mellett a karok és a felsőtest izomzatát is átmozgatja olyan módon, hogy az ízületeket jóval kevésbé terheli meg, mint a futás, ugyanis az elliptikus tréneren nincs ütődés, a lábak megtámasztása folyamatos és közben a karok is dolgoznak. Természetesen a keringés aktivitására is pozitív hatással van.

Az ellipszis tréner ellenállásának változtatásával (mely lehet szalagfékes vagy mágnesfékes) tág tartományban szabályozható a kívánt erőfeszítés nagysága. Így a könnyű fitness edzéstől az állóképességfejlesztő programon át egészen az erőállóképességi edzésig válogathatunk a fokozatok között.


 

 

Body Sculpture BE-6115 2 in 1 elliptikus tréner.

Kettő az egyben gép! Mágnesfékes elliptikus trainer (tréner) 5kg lendkerékkekl, üléssel. 5 funkciós computerrel, mechanikus terhelés-állítás 8 fokozatban, beépített érintős pulzusmérővel. 90kg terhelhetőség, excentrikus talpvégek az ellpitikus trainer (tréner) kiegyensúlyozására. Új, 1 év garanciával.
Terhelhetőség max: 80 kg.

Ára: 110.450 Ft


  

NordicTrack Audiostrider 900 változó rámpás mágnesfékes elliptikus tréner.

Összecsukható, programozható elliptikus trainer 9kg súlyú lendkerékkel. Beépített pulzusmérővel, POLAR mellkaspántos vevővel. Elem nélkül, külső tápegységgel működik (tartozék), a mágnesféket és a rámpa szögének állítását motor mozgatja, és ezt a computer vezérli. Sok (24db) beépített programmal, de személyre is lehet szabni a programot. Manuális üzemmód: 15 fokozat. Beépített iFit kártya kompatibilitás.
SMR csendes működésű mégnesfék rendszer.
Beépített hangszórók és erősítő! Állítható, hatékony ventillátor.
Terhelhetőség, javasolt max: 130 kg
Méretei: 87x200x175cm

Használt, kifogástalan állapotú gép 3 hónap garanciával.

Ára: 155.000 Ft (Új ára 310.000ft volt!)


 

Body Sculpture BE-7200 ERGOMETER - Mágnesfékes elliptikus tréner.

Programozható elliptikus trainer (tréner) színes ÉRINTŐ KÉPERNYŐS élménycomputerrel. Mágnesfékes, 12kg súlyú lendkerékkel. Beépített pulzusmérővel. Elemmel és külső tápegységgel működik (tartozék), a mágnesféket motor mozgatja, és ezt a computer vezérli. Sok beépített programmal, de személyre is lehet szabni a terhelés adagolását. Manuális üzemmód: 16 fokozat, beépített programok: 12 program, program gyártási, Heart Rate Control - Pulzus kontrollált edzés! A computer a pulzusunk alapján automatikusan állítja a fokozatot. 4 felhasználó adatát név szerint tárolja: test mag. testsúly, életkor, nem, összes mentett előző edzés. Terhelhetőség, javasolt max: 130 kg. Elmenthető edzésadatok, az USB csatlakozó segítségével számítógépre letölthető és elemezhető adatok (a szoftver nem tartozék)

Ára: 230.210 Ft 

Tunturi C6 valódi elektromágnesfékes ERGOMETER - elliptikus tréner

Igazi luxus a fitnessgépek között.
Konzol kijelző - LED mátrix, könnyen leolvasható, háromszínű Dot Matrix kijelző: Profilok, idő, lépések száma, kalóriafogyasztás, sebesség, pulzus
Training profilok: 8 előre beállított terhelés profil, 8 
írható felhasználói terhelés profil, gyors indítás, manuális üzemmód , pulzus kontroll, 4 HRC profil, 4 állandó ellenállás profil
Egyenletes pedálozás - 350 W - 60 rpm

Polar kompatibilis HR -vevő Polar mellkasi övvel .
Elektromágneses ellenállás garantálja a sima és gyakorlatilag hangtalan pedálozást .
Erős, stavil vázszerkezet.
Természetes, egyenletes elliptikus mozgás, mely kíméli az ízületeket .

Az elektromágneses fékrendszer a legújabb fejlesztés a fitness berendezésekben.
A előnyei a következők:
1. nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, nem kopnak a fék-alkatrészek, karbantartást nem igényel, igen kis valószínűséggel hibásodhat meg.
2. gyakorlatilag nincs szükség újbóli terhelésszint kalibrálásra: a rendszer  kalibrálva van a gyártás során, és alapvetően csak a mechanikai sérülés változtathatja meg a kalibrálást. Az ismételt kalibrálás  is egyszerűen lehetséges egy erőmérővel.
3. Nagyon csendes, mivel nincsenek mozgó vagy kopó alkatrészek
4. Rendkívül egyenletes és pontos ellenállás-beállítás a gyors reagálású elektromágnesféknek köszönhetően
5. Nagyon sima ellenállás érzés, a hajtás akadozás mentes

Méretei:
Hossz - 147cm
Szélesség - 65cm
Magasság - 158cm
Súly - 80kg
Max. terhelhetõség - 120kg

Használt, újszerű állapotú gép, 6 hónap garanciával.
Ára: 159.000 FtZsiráfok.hu Kft.

Elliptikus tréner eladás, javítás, szerviz

ProForm, NordicTrack, Domyos, Body Scupture, Tunturi és Weslo elliptikus trénerek garancián túli szakszervizeként, alkatrészek és kiegészítők beszerzését gyári áron, rövid határidővel tudjuk vállalni, igény szerint az elliptikus tréner helyszíni javításával Magyarország egész területén. Elliptikus tréner javítás garanciával.

Telefon: 30-434-1498

Zsiráfok.hu Kft. - Elliptikus trainer (tréner) - Telefon: 30-434-1498

 

Minőségi elliptikus tréner megbízható garanciális szervizháttérrel.