Garanciális feltételek

 Garanciális feltételek az általunk forgalmazott fitness gépekre és elektromos futópadokra:

Jótállási feltételek

Javítási határidők

Visszavásárlási garancia

Cseregarancia

Garancián túli javítások

Jótállási feltételek

1. A Zsiráfok.hu Kft. az általa forgalmazott fitness gépekre és elektromos futópadokra a vásárlás napjától számított 12 hónapig jótállást vállal, a 151/2003.(IX.22.) Korm. rendeletet figyelembe véve. 

2. A jótállási igény érvényesítésére az jogosult, aki a készülékkel és annak a vásárláskor kapott fizetési bizonylatával, vagy annak hiteles másolatával egyidejűleg rendelkezik. 

3. A jótállás azokra a hibákra terjed ki, amelyek az anyag és/vagy gyártási hibákra vezethetők vissza. 

4. Nem érvényesíthető a jótállási igény, ha: 
- a hiba szakszerűtlen, rendeltetésnek nem megfelelő használat, pl. túlterhelés, nem megfelelő betétszerszámok, idegen test (homok, kövek) okozta sérülések, helytelen tárolás vagy a kezelési tájékoztatóban leírtak figyelmen kívül hagyásának, pl. nem megfelelő hálózati feszültséghez vagy áramfajtához történő csatlakoztatásból eredő károsodás, törés, elemi kár, üzemszerű kopás következménye, 
- a készülék vagy a hozzá tartozó fizetési bizonylat nem azonosítható, illetve nem a valóságnak megfelelő adatokat tartalmazza, 
- a készüléket részben vagy teljesen szétszerelt, megbontott állapotban szállították be javításra, illetve a készüléket nem a Zsiráfok.hu Kft. által jóváhagyott szervizek valamelyike javította. 

A fenti okok következtében meghibásodott termékek javítási költségei a jótállási idő alatt is a vásárlót terhelik. 

5. A jótállás minden esetben a telephelyünkön érvényes! Kivételt képez ez alól, ha a vásárolt készülék a vásárlást követő 3 napon belül hibásodik meg, és azt be is jelenti szervizünkhöz. Ebben az esetben cégünk a legolcsóbb szállítási költség díját magára vállalja. Egyéb esetekben térítés ellenében kérheti cégünk közreműködését a készülék szállításában, esetleg a helyszíni javítást.

Lap teteje

Javítási határidők

1. A javítás, a jótállási idő alatt azokra a hibákra terjed ki, amelyek az anyag és/vagy gyártási hibákra vezethetők vissza. 

2. Jótállási időn belül szervizünk az igény bejelentésétől számított 3 napon belül intézkedik a javítás előkészítéséről. 

3. Javítás esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a hiba bejelentésének napjától kezdve azzal az idővel, amely alatt a vásárló a terméket a hiba miatt rendeltetésszerűen nem használhatta. 

4. A terméknek vagy jelentős részének, mint: 
- motor állórész 
- motor forgórész 
- váz 
- elektronikus szabályozóegység (csak "E" jelzésű típusok esetében) cseréje estén a jótállás időtartama a kicserélt termék (annak kicserélt része) tekintetében újra kezdődik.

ugrás a lap tetejére1. Visszavásárlási garanciát biztosítunk minden vásárlónknak, aki nálunk vásárolta fitness gépét. Ha bármilyen okból úgy dönt, hogy megválna a tőlünk vásárolt gépétől, kérhet ajánlatot a visszavásárlásra. Ekkor a gép korától és állapotától függően adunk egy árat, ami ha Önnek is megfelel, készpénzért visszavásároljuk a tőlünk vásárolt gépet. 
Arra is van lehetőség, hogy Ön szabjon egy árat, amennyiért szeretne megválni a géptől, ekkor bizományos listába átvesszük a gépet és értékesítés esetén elszállítjuk és azonnal kifizetjük. 

 

 

Lap teteje


Cseregarancia

1. Vásárló kérheti a készülék cseréjét, ha az a vásárlástól számított 3 napon belül - a termékbe épített biztonsági elemek (biztosíték) vagy izzó hibáját kivéve olyan módon meghibásodott, hogy az alkalmatlanná teszi a rendeltetésszerű használatra és külsérelmi nyom nem található a készüléken. 

2. Jogos csereigény esetén a szerviz a készülék és tartozékainak ellenében azonos típusú új készüléket, vagy ha az nem lehetséges, akkor a vásárló választása szerint más típusú terméket ad a vételár különbözet elszámolása mellett. 

3. Tobábbá cserelehetőséget biztosítunk abban az esetben is, ha Ön úgy érzi, nem a megfelelő készüléket választotta. Ekkor a megvásárolt gép korától és állapotától függően beszámítjuk az új készülék vételárába.

 

 

Lap teteje

Garancián túli javítás

1. Szervizünkben típus és márkafüggetlen garancián túli javítást is végzünk egyedi ajánlat alapján. 

Lap teteje

 

Zsiráfok.hu Kft.

Garanciális feltételek

Telefon: 30-382-9818

Zsiráfok.hu Kft. - Garanciális feltételek - Telefon: 30-382-9818

Garanciális feltételek