Használt szobakerékpárok garanciával

A használt szobakerékpárok előnyei:

Hasonlóan az új szobakerékpárokhoz, azt használva az időjárási és minden egyéb körülménytől függetlenül végezhet edzéseket.
A szobakerékpárral használata elsősorban a lábak és a fenék izmait fejleszti, és emellettt természetesen a keringés aktivitására is pozitív hatással van.

A szobakerékpáron az ellenállás változtatásával tág tartományban szabályozható a kívánt erőfeszítés nagysága. Így a könnyű fitness edzéstől az állóképességfejlesztő programon át egészen az erőállóképességi edzésig válogathatunk a fokozatok között. Az ergometer lehetővé teszi a pulzuskontrollált edzést is.

És mindezekhez az előnyökhöz jön, hogy a használt, felújított szobakerékpárok ára az új bicajok árának általában 40-60%-áért megvásárolhatók. Vagy azonos összegért magasabb kategóriájú szobakerékpárt választhat.

Használt szobakerékpárjainkat kedvező áron, garanciával kínáljuk!

 

 

Schwinn 205P háttámls rekumbens szobakerékpár

Szabályozható szalagfékes ellenállás, 6 funkciós computer, pulzusmérés, kényemes háttámlás ülés.

3 hónap garancia.

Ára 49.900Ft!

 

Tunturi E60 ECO elektromágnesfékes szobakerékpár.

 

Valódi elektromágnesfékes szobakerékpár nagy teljesítményű, gyors reagálású fékező rendszerrel. Mechanikailag is arős és tartós kialakítás. SPD pedál is felszerelhető rá. Restitúciós pulzusmérés, pulzusszám, teljesítmény és ellenállás kontrollált programok. Az állítható ülés és kormány garantálja az ergonomikus edzéspozíciót. A computer megjeleníti az időt, a távolságot, a sebességet, az teljesítményt, a kalória fogyasztást, a pulzusszámot. Maximális pedálozási ellenállás: 260 W - 60 ford./perc, 440 W - 100 ford./perc Erőátviteli mechanizmus: csendes szíjhajtás. Tápellátás: hálózati áram Ülésállítás: gyorszár magasságállítás, dőlésszög és vízszintes távolságállítás. Kormány állítás: 360 fokban állítható. Méretek 95 x 68 x 138 cm, súly 41 kg, maximális felhasználói súly 135 kg.

6 hónap garancia.

Ára: 139.000 Ft


Lifefitness 95Ri háttámlás edzőtermi kerékpár generátorral

 

 

Generátoros terhelés és áramfejlesztés, nincs szükség hálózati tápellátásra, a használathoz szükséges energiát hajtás közben megtermeli. Kivételesen jó állapotú bringa.
Ergonomikus ülés 27 különböző állásban.
Ellenállás rendszer: generátor, fékezőellenállás.
Pedálok: Egyoldalas szíjas pedál (SPD felszerelhető)
Meghajtás dupla ékszíj hajtás
Tárolók: kulacstartó
Csapágyazás: főtengely tűgörgős csapágyazás, a többi forgó alkatrész golyós csapágyazás
Ellenállás Mértéke: 0-500 Watt
Konzol tulajdonságok: Kijelző típusa Pont Matrix kijelző Kijelző nyelve(i) 9 különböző nyelv Beépített programok: Gyors indítás, Manuális program, Zsírégető Program, Kalóriaégető, Sebesség Intervál, Változó intenzítású, Szívritmus Interval, Kalória cél, Szívritmus zóna edzés.
Programok száma: 29 Elektronikus visszajelzések Szívritmus, Távolság, Fordulatszám, Kalória, Kalória/óra, Watts, METS, Edzésprofil, Idő/szint, Bicikli mód, Összes eltelt idő, Összes elégetett kalória, Összes távolság
Gép méretei és súlya Gép súlya 60.78 Kg
Gép méretei H x Sz X M 139.7cm x 66.04cm x 129.54cm
Felhasználó maximális súlya 180kg

6 hónap garancia.

Ára: 299.000 Ft

 

Stairmaster Lemond Revmaster Spinning kerékpár.

 

Teljesen felújított spinning. Új csapágyak, tengely, hajtókar, pedál, nyereg, beállító csavarok. Eredetileg sárga fekete, az új egyedi színe a piros/fekete. Rendkívül csendes, egyenletes szíjhajtás. Szinte teljesen hangtalan működés, otthoni használatra örök élet, edzőteremben legalább 10 év.
Hajtószíj – A RevMaster sima Kevlar szíjat használ lánc helyett. Az eredmény - sima és csendes! futás A szíjatt soha nem kell cserélni a nyúlás miatt, vagy olajozni, mint a láncos kerékpárokat.
Fékbetét – A lendkerék tetején lévő bőr ellenállásbetéttel a hosszabb távú tartósság érdekében.
Fék és ellenállás - A könnyű használat érdekében az ellenállás gomb könnyen beállítható. Csak forgassa el a gombot az edzés intenzitásának beállításához (növeléséhez vagy csökkentéséhez). Ugyanannak a gombnak a lenyomásával a fékrendszer gyorsan és biztonságosan aktiválódik. A mikrofordulat-beállítás fokozatmentes, biztonságos átmenetet tesz lehetővé a magasabb intenzitási szintekre.
Hajtómű – Úgy tervezték, hogy ellenálljon a hagyományos kerékpároknál nagyobb erőterhelésnek, a LeMond RevMaster kivételesen erős BMS alsó konzollal és hajtókarokkal rendelkezik a termék kivételes tartóssága érdekében.
Padlókiegyenlítő talpak - Könnyű beállítás az egyenetlen padlófelületekhez.
Lendkerék - óriás méret, tömör acél, egyszerű szerviz, nincs szükség beállításra, könnyen elérhető magas fordulatszám, kevésbé „kifutó” érzés és térdbiztos.
Váz – Ez a vázszerkezet stabilabb, és gyors, könnyű hozzáférést biztosít az összes ülés-, kormány- és magasságállításhoz. Ez kényelmes, nagy teljesítményű egyéni beállítást biztosít minden felhasználó számára!
Az acél főváz 17 lépéses rozsdagátló eljáráson esik át a tartós porfestési eljárás előtt. Micro-Adjust Fit – Nincs több lyuk, ami korlátozza a beállítási lehetőségeket! A magasság és az elülső/hátra mérővonalzó jelei lehetővé teszik a gyors beállítást a megfelelő illeszkedés érdekében.
Nyereg - Anatómiailag kialakított, rendkívül kényelmes nyereg, amely megfelelő támaszt nyújt a beltéri edzésekhez.
Nyeregbeállítás – A számozott, kétállású üléscsúszka az előre-hátra illeszkedéshez több mint elegendő hatótávolságot biztosít ahhoz, hogy szinte minden személynek megfelelően illeszkedjen, magasságtól függetlenül.
Szállítókerekek - Könnyű szállításra tervezték! A sziklaszilárd konstrukció és az extra széles alap biztosítja a kiemelkedő stabilitást. V-bilincs – Egyedülálló V-bilincs és elforgatott csőkialakítás a fokozott stabilitás érdekében.
A termék méretei: 105cmH x 57cmSz x 97cmMa
A termék súlya 54kg
Maximális felhasználói súly 135 kg.

6 hónap garancia.

Ára: 350.000ft

 

 

Zsiráfok.hu Kft.

Használt szobakerékpár eladás, javítás, szerviz

ProForm, NordicTrack, Domyos, Body Scupture és Weslo szobakerékpárok garancián túli szakszervizeként, alkatrészek és kiegészítők beszerzését gyári áron, rövid határidővel tudjuk vállalni, igény szerint helyszíni javítással Magyarország egész területén. Szobakerékpár javítás garanciával.

Telefon: 30-434-1498

Zsiráfok.hu Kft. - Használt szobakerékpár

 

Minőségi használt, felújított szobakerékpárok megbízható garanciális szervizháttérrel.