Használt futópad, elektromos futópad

Használt Elektromos Futópadok garanciával

 

FUTÓPAD HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ! Válassza ki leendő használt elektromos futópadját és kérje kedvezményes házhoz szállítással! Az elektromos futópadokat Magyarország egész területén kedvezményesen házhoz szállítjuk Önnek. Ha nehezen megközelíthető helyre szeretné telepíteni a futópadot és helyszíni összeszerelést, üzembe helyezést szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Minden használt elektromos futópadra minimum 1 hónap garanciát vállalunk, ráadásul most minden nálunk vásárolt futópadhoz 1,5 évre elegendő  futópad kenő olajat és a bejuttatást megkönnyítő aplikátort adunk ajándékba.

Jelenleg elérhető használt elektromos futópadjaink: 

Sportsart 1250N DC motoros elektromos futópad - 165.000 Ft

 

LifeFitness 9500HR edzőtermi AC motoros elektromos futópad 580.000 Ft

  

 

Sportsart 1250N elektromos futópad

A futópad nagyításához kattintson a kiválasztott elektromos futópad képére!! A futópad nagyításához kattintson a kiválasztott elektromos futópad képére!! A futópad nagyításához kattintson a kiválasztott elektromos futópad képére!!

3 LE csúcsteljesítmény, 2,5 LE folyamatos motorteljesítmény.
Sebesség 0,8-16,0 km/h-ig állítható tizedenként.
Motorosan állítható dőlésszög 0-12%-ig leszállás nélkül!
Computer funkciók: pulzus, kalória, eltelt idő, sebesség, megtett távolság. Mágneses biztonsági kulcs. 8 pontos gumibakos rezgéscsillapítás.
5 előre programozott, 1 manuális program, 2 HRC program
A könnyű helyváltoztatáshoz transzport kerekekkel, összecsukható gép!
110kg maximális terhelhetőség. 
A futófelület mérete: 142 x 42 cm.
Önsúly: 90 kg, méret üzemi helyzetben: 88cm x 185cm x 140cm.
Használt, kiváló állapotú elnyűhetetlen futópad 1 hónap alapgaranciával.
Ára: 165.000 Ft
Igény esetén a futópad kedvezményes házhoz szállításával is állunk rendelkezésre! A részletekért keressen telefonon!

Összes használt elektromos futópad lista

 

 

Cégünk megkezdte a futópad kenő szilikonolajak forgalmazást!

Még több információ a futópad kenőanyagokról

Megérkezett a legfrissebb fejlesztésünk eredménye: az új Nagyteljesítményű Futópad Olaj jelenleg 300ml-es és 100ml-es kiszerelésben vásárolható meg. Bevezető akcióként 300ml vagy a feletti rendelés esetén ajándékba adunk egy aplikátort, mellyel könnyedén, a futószőnyeg fellazítása, és kezének összeolajozása nélkül  végezheti el a futópad kenését.

Futópad kenőolajat RENDELEK!

A használt elektromos futópadok egyik előnye a újjal szmben, hogy jóval alacsonyabb áron hozzájuthat mint új társaihoz. Azonban a használt futópad vásárlás komoly kockázatot hordoz magában, mert ha egy még működő futópadot sikerül hazavinni olcsón, és 2 hét múlva elromlik, komoly javítási költségek várhatóak, akár a vételár teljes egészébe is kerülhet egy gép javítása komolyabb meghibásodás esetén. Figyelni kell a futószőnyeg és a futólap állapotát, mennyire kopott, illetve az előző gazdája kente-e rendszeresen? Sokat számít, hogy hány kilométer az eddigi futásteljesítménye a gépnek, mennyi üzemórát futott? A gépek jó részénél ez megnézhető a szerviz menüben. A legfontosabb eleme ezeknek a szerkezeteknek a motor. Sajnos szabad szemmel nem sok látszik az állapotából, de műszerrel kimutatható a tekercsek esetleges sérülése.
Mindezeket az átvizsgálásokat elvégezzük az általunk eladásra kínált használt futógépeken, a felmerülő hibákat kijavítjuk, az elhasználódott alkatrészeket szükség esetén cseréljük. Ráadásként minden futópadra 1 hónap teljes körű garanciát vállalunk, ha esetleg valami elkerülte a figyelmünket, az ne a vevőt terhelje, hanem megjavítjuk díjmentesen.

És még egy ok, amiért érdemes felhívnia minket: Ha tudja, milyen intenzitással tervezi használni a gépet, segítünk Önnek megtalálni azt a motoros futópadot, ami ki is bírja a tervezett terhelést, és amit sokáig elégedetten tud majd használni. Főleg, ha megfogadja az élettartam növelő tanácsainkat!

 

Zsiráfok.hu Kft. - Használt elektromos futópadok garanciával - Telefon: 30-382-9818

  

^ Vissza az oldal tetejére ^

 

 

Használt elektromos futópad használati tanácsokkal, átvizsgálva, garanciával, házhoz szállítva