Kerékpár FUTÓPAD, ELLIPTIKUS TRAINER, SZOBAKERÉKPÁR, evezőpad, lépcsőzőgép

Dunaharaszti üzletünk kerékpár és fitnessgép árusítással, alkatrészek forgalmazásával és mindezek szervizelésével foglalkozik.

Megérkezett üzletünkbe a legújabb fejlesztésű GEPIDA Pedelec BOSCH elektromos rásegítő motorral szerelt  kerékpár prototípusa!
JÖJJÖN
ÉS PRÓBÁLJA KI!
ÉLJE ÁT A KERÉKPÁROZÁS EGÉSZEN ÚJ ÉLMÉNYÉT!
 
- helyben megtalálhatja, kiválaszthatja, megvásárolhatja a kívánt kerékpárt (gyermek, felnőtt, BMX, MTB, Trekking, országúti, 

Kerékpár kínálatunk vezérfonala a Neuzer Kft. által itthon gyártott kerékpárok széles választéka, de megtalálható üzletünkben a szintén magyar gyártású Schwinn Csepel Kerékpár néhány modellje is. Emellett árusítjuk MALI Kerékpár, Olimpia Kerékpár és a Gepida Kerékpár bringáit is.

Amiért érdemes nálunk megvásárolnia új kerékpárját:

- helyben megtalálhatja, kiválaszthatja, megvásárolhatja a kívánt kerékpárt (gyermek, felnőtt, BMX, MTB, Trekking, országúti, hagyományos, kontrafékes, agyváltós, láncváltós, stb.)
- a kiválasztott kerékpárt üzembe helyezve, menetkészen veheti át, nincs további költségteher
- az esetleges garanciális ügyintézés miatt nem kell utaznia, és hosszú ideig várakoznia
- feleslegessé vált használt kerékpárját beszámítjuk az új árába

A minőségi kerékpár alkatrészek vonalát üzletünkben az ALTRIX kerékpár alkatrészek és felszerelések mellett a Bikepositive és a Shimano termékek képviselik.

Kedvezményeink TÖRZSVÁSÁRLÓINK számára:

- kerékpárokból és alkatrészekből 10% engedmény
- javítási munkadíjainkból 10% engedmény

 

Fitnessgép üzlet és szerviz

Jelen voltunk a Hegyvidék - Finnrelax - Fitparádé kiállítójaként a rendezvényen a Sportmax Sportcsarnokban.
Standunkon a futópad és kerékpár mellett Body Sculpture gépeket is megnézhettek, kipróbálhattak az érdeklődők.
Megfordult nálunk a kiállítás Sztárvendége, VICTOR MARTINEZ is, és kipróbálta a kiállított ALTRIX AIRBORNE kerékpárunkat.

Victor Martiner az Neuzer Altrix Airborne kerékpáron

A minőségi fitnessgép kínálatunk élén a Body Sculpture angol és a MALI magyar tervezésű, magas színvonalú termékei állnak, amiket Magyarországon egyedülállóan kedvező áron kínálunk. A termékek között az otthoni fitness széles palettáját átfogó csokrot találhat. Kínálunk: lépcsőző gépeket, elektromos és mechanikus futópadokat, elliptikus trénereket, mágnesfékes szobakerékpárokat, ergométereket, mágnesfékes és hidraulikus evezőpadokat, multifunkcionális kondicionáló gépeket, és még sok mást.

Emellett forgalmazzuk még a kiváló minőségű, hazai gyártású Arnold-Gold Sport termékeit, amelyek lefedik a kondigépek teljes skáláját otthoni és edzőtermi használatra egyaránt. Súlyzók és súlyok, valamint fitness, boksz termékek és egyéb kiegészítők színes választékát nyújtják.

Továbbá akciós készletünkben megtalálhatóak az OMA és Bremshey típusú rendkívül kedvező árú elektromos futópadok is.

Fitness gépeinkhez tartozó fontos információk:

A nálunk vásárolt gépek garanciáját üzletünkben érvényesítheti. Saját szervizünk gondoskodik róla, hogy az esetlegesen meghibásodott készüléket a lehető legrövidebb időn belül újra használhatóvá tegyük mind garanciaidőn belül, mind pedig azon túl is!

FONTOS! A fitness gépek jótállási feltételeit az alábbiak szerint vállaljuk:

Amennyiben a kiszállítástól számított 3 napon belül a készülék meghibásodik, a javítás vagy csere minden költségét vállaljuk. Ha a meghibásodás a vállalt garanciaidőn belül, de 3 napon túl következik be, akkor a a javítást díjmentesen elvégezzük, de a készülék szervizbe juttatásáról a vásárlónak kell gondoskodnia, vagy helyszíni javítás esetén a kiszállás díja fizetendő.

Ha valamely kiválasztott gép éppen nincs raktáron, a szállítási idő maximum 3 munkanap.

Ha alkatrész igénye lenne fitnessgéphez, keressen meg minket, igyekszünk segíteni!

Kerékpárok, fitnessgépek és elektromos futópadok szaküzlete és szervize.

Keressen minket, megjavítjuk az Ön kerékpárját és fitnessgépét is! Vállaljuk minden típusú és gyártmányú kerékpár, fitnessgép és elektromos futópad szakszerű javítást, időszaki szervizelését, karbantartását.
A szerviz árairól a javítási árjegyzékből tájékozódhat.

Zsiráfok.hu Kft.

Kerékpár, futópad és fitnessgép üzlet és szerviz - Dunaharaszti

Telefon: 24-490-795

Zsiráfok.hu Kft. - Kerékpár, futópad és fitnessgép üzlet és szerviz - Dunaharaszti - Telefon: 24-490-795

 

Kerékpár FUTÓPAD, ELLIPTIKUS TRAINER, SZOBAKERÉKPÁR, evezőpad, lépcsőzőgép eladás, szerviz