Fitneszgép alkatrészek, javítás, szerviz - Zsiráfok.hu Kft. 30/434-1498

Fitnessgép Alkatrészek

Ha a lenti táblázatban nem találja pontosan azt a futópad alkatrészt, amire szüksége van, vagy ha pontosítani szeretné az alkatrész típusát vagy méreteit, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A táblázatban új futópad alkatrészeket talál, melyek nagy része raktáron van, kisebb része rendelhető rövid határidővel. Ezen kívül néhány fitneszgép típushoz vannak bontott használt, illetve felújított alkatrészeink (Pl. futópad motor, irányító computer, stb.). 

Futópad szőnyeg ár számító

Futópad futószőnyeg árszámító Zsiráfok.hu Kft.
Használatához mérje meg a futópadjára feltehető szőnyegméretet a következőképpen:
Az új szőnyeg
 szélességét a régi futószőnyeg szélességét lemérve megkapja, keresztirányban nem jelentős a méretváltozás a használati idő előrehaladtával. A hosszméret viszont a feszítés és a kopás miatt változhat (kinyúlik a szőnyeg), ezért kövesse az alábbi lépéseket:
1. A futópad végén lévő szőnyegfeszítő csavarokat lazítsa meg annyira, hogy a hátsó fordítógörgő teljesen előre tudjon csúszni.
2. Ebben a végállásban vezessen körbe a hengereken egy mérőszalagot (legalább 3 méteres legyen) és olvassa le a körbezárt méretet
3. A kapott mérethez adjon hozzá 10-20mm-t a feszítőcsavar hosszától függően, hogy a legyártott futószőnyeg kényelmesen felszerelhető, de még kifeszíthető legyen

Az így kapott méreteket írja be a táblázatba, és máris leolvashatja a különböző szőnyegminőségekhez tartozó árakat. 

 

Futópad futólap ár számító

Futópad futólap ár számító - Zsiráfok.hu Kft.
Az új futólap árának kiszámításához mérje meg az eredeti futólap
 szélességét, teljes hosszúságát és vastagságát.

Az így kapott méreteket írja be a táblázatba, és máris leolvashatja a különböző szőnyegminőségekhez tartozó árakat. 

 

Fitneszgép alktrészek (elliptikus tréner, szobakerékpár, lépcsőzőgép, futópad, evezőpad, kondigépek stb.)

Teljes fitneszgép alkatrész listánkat ide kattintva letöltheti, és böngészheti, hogy az Ön által keresett alkatrészből tudunk-e adni?  Ha nem találja a listában a keresett alkatrészt, keressen minket elérhetőségeinken, megkeressük és megrendeljük Önnek a hiányzó fitneszgép alkatrészt.

Kínálatunkban szereplő fitneszgép alkatrészek:

Futópadokhoz:

Permanens mágneses egyenáramú hajtómotorok, hajtószíjak, hengerek, futólapok, táblák, futószőnyegek (futószalag), vezérlő elektronikák, computerek, kábelek, érzékelők, kenőanyagok

Szobakerékpárokhoz, elliptikus trénerekhez:

Computerek, bowdenek, hajtószíjak, csapágyak, markolatok, egyéb alkatrészek

Evezőpadokhoz, lépcsőzőgépekhez:

Hidraulikus teleszkóp cylinderek, egyéb alkatrészek

Kondigépekhez:

Kötelek, csigák, táblák, markolatok, lehúzó rudak, fekpad tábla kárpitozás, egyéb alkatrészek

ProForm, NordicTrack, Domyos és Weslo szobakerékpárokhoz, elliptikus trénerekhez, futópadokhoz, lépcsőzőkhöz garancián túli alkatrészek és kiegészítők beszerzése gyári áron rövid határidővel, igény szerint helyszíni javítással Magyarország egész területén.

Az általunk javított és alkatrészkínálatunkban szereplő elektromos fitneszgép márkák közül néhány: Body Sculpture, Royal Beach, Crane, Steelflex, Kettler, Pro-Form, Tunturi, Bremshey, Felax, OMA, Schwinn Maya, MALI, DK, Reebok, Robust, Hammer, NordicTrack, Weslo, BH Fitness, Technogym, Vision Fitness, LifeGear, Horizon, Finnlo, Hipower, Maxxus, Buffalo, Remond, GS Golden Sport, Forerunner, SportsArt, Basic Training, Trimline, DC Treadmill, Energetics, LifeFitness, Domyos, NordicTrack, és még sokan mások.

A gépek karbantartásához szükséges kenőanyagok:

Még több információ a kenőanyagokról

A kifejezetten otthoni futópadok kenésére ajánlott 1000-es viszkozitású, sűrű szilikonolajjal biztosítható hosszú időn keresztül a megfelelően alacsony futószőnyeg-súrlódás.

Ára: visszazárható 50ml-es flakonban, szűkített adagolóval: 590 Ft! 

 

Megérkezett a gazdaságos 500ml-es kiszerelés, valamint a bejuttatást megkönnyítő FUTÓPAD KENŐ OLAJZÓ is!

Rendelek!

Zsiráfok.hu Kft.

Fitneszgép alkatrészek

Telefon: 30-434-1498

 

 

 

 

Fitneszgép alkatrészek garanciával, beszereléssel.