Giraffe Kerékpár Centrum Kerékpár Üzlet

Giraffe Kerékpár Centrum Kerékpár Üzlet

Dunaharaszti kerékpárboltunkban a minőségi kerékpárok közül elsősorban a Neuzer Kft. hazai gyártású bringáit árusítjuk, de megtalálható kínálatunkban a szintén magyar gyártású Csepel és a Hauser néhány modellje is. Emellett üzletünkben árusítunk MALI, Ferrini, Sprint és Gepida bicajokat is.

Ha kerékpáron közlekedk, élvezheti a természetközeli mozgás szabadságát. Használhatja a mindennapi közlekedésben, munkába vagy boltba járásra, lehet hobbi túrakerékpár vagy akár professzionális sporteszköz is.

Hogy Önnek melyik lesz az ideális kerékpár típus? Üzletünkben segítünk kiválasztani: a hagyományos, a trekking, a mountain bike, az országúti verseny, esetleg a BMX vagy valamilyen speciális gépre lesz szüksége? Láncváltós vagy agyváltós legyen? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 15, 16, 18, 20, 21, 22, 24, 27, 28  vagy 30 fokozatú váltóval legyen szerelve?

Ezekre a kérdésekre a választ könnyen megtaláljuk, ha tudja, mire szeretné használi a kerékpárját? Ha segítségre van szüksége, hívjon minket bátran, és szakképzett eladóink készséggel segítenek a megfelelő választásban, mert a kerékpárvásárlás akkor jó üzlet, ha a vevő is elégedett a választásával.

Az üzletünkben vásárolt kerékpárokat szakszerű szervizünk által üzembe helyezve, menetkészen adjuk át, amiért külön összeget nem számítunk fel!

  

Néhány kerékpár üzletünk kínálatából:

Giraffe Kekérpár Centrum Kerékpár üzlet bringái

 Dunaharaszti kerékpár üzletünkben további kerékpárok széles választékával állunk rendelkezésre!

Zsiráfok.hu Kft.

Kerékpár üzlet és szerviz

Zsiráfok.hu Kft. - Kerékpár üzlet - Dunaharaszti - Telefon: 24-490-795, 30/434-1498

 
 

 

Giraffe Kerékpár Centrum Kerékpár Üzlet dunaharaszti