Szobakerékpár eladás, akció, javítás, szerviz - Zsiráfok.hu Kft. 30/434-1498

A szobakerékpár előnyei:

Szobakerékpárt használva az időjárási és minden egyéb körülménytől függetlenül végezhet edzéseket.
A szobakerékpárral használata elsősorban a lábak és a fenék izmait fejleszti, és emellettt természetesen a keringés aktivitására is pozitív hatással van.

A szobakerékpáron az ellenállás változtatásával tág tartományban szabályozható a kívánt erőfeszítés nagysága. Így a könnyű fitness edzéstől az állóképességfejlesztő programon át egészen az erőállóképességi edzésig válogathatunk a fokozatok között. Az ergometer lehetővé teszi a pulzuskontrollált edzést is.

Szobakerékpárjainkat kedvező áron, széles választékban, országos kiszállítással kínáljuk!

 

 

MALI EZ TONE SzékBringa szobakerékpár

 

Egy elegáns dizájn elem a nappaliban? Egy sporteszköz az ügyintéző pultnál? Egy szék a bárpultnál? Nos mindez egyben az EZ Tone Székbringa. Változatos felhasználási módokat lehetővé tévő kialakítás, 4kg súlyú lendkerék állandó, nem állítható terheléssel, computer nélkül. A pedálok kialakítása kézzel és lábbal való hajtást is lehetővé tesznek. Teljes súlya: 17kg. Saját kerekein tolva könnyedén egy kézzel a lakás vagy üzlet bármely pontjára eljuttathatjuk. Magassága 76 cm, szélessége 43cm. Kényelmes és széles PU ülés.

Ára ZÖLD színben 89.900 Ft

 

Body Sculpture BC-4620 SPINNING szobakerékpár.

 

5 funkciós computerrel, változatos fogásokat lehetővé tevő kormánnyal, állítható kormány és nyeregpozíció. 13kg súlyú lendkerék. Csúszásmenetes, hirtelen erőkifeljtést is elbíró lánchajtás. Szabadonfutó lánckerék, Z hajtókar, 1/2" pedálcsatlakozás.

Ára: 199.0
00 Ft

Body Sculpture BC-6720 ORANGE ergometer - mágnesfékes szobakerékpár.

 

 Szobakerékpár computer

Nagy, erős kivitel. Programozható elektronikus szobakerékpár. Mágnesfékes, 10kg súlyú lendkerékkel. Beépített pulzusmérővel. Elemmel vagy külső tápegységgel működik (tartozék), a mágnesféket motor mozgatja, és ezt a computer vezérli. Sok beépített programmal, de személyre is lehet szabni a terhelés adagolását. Terhelés állítás 16 fokozatban, beépített programok: 12 program, Heart Rate Control - Pulzus kontrollált edzés! A computer a pulzusunk alapján automatikusan állítja a fokozatot. 4 ember adatát tárolja: test mag. testsúly, életkor, nem. Terhelhetőség max. 120 kg.

Ára: 211.580 Ft

Body Sculpture BC-6910 ERGOMETER + MP3

 

 

Igazán ajánlott erős igénybevételre. Ipari csapágyas tengelyekkel szerelt programozható elektronikus szobakerékpár. Mágnesfékes, 10kg súlyú lendkerékkel. Beépített pulzusmérővel. Elemmel vagy külső tápegységgel működik (tartozék), a mágnesféket motor mozgatja, és ezt a computer vezérli. Sok beépített programmal, de személyre is lehet szabni a terhelés adagolását. Manuális üzemmód: 16 fokozat, beépített programok: 12 program, program gyártási lehetőség: 9 db, Heart Rate Control - Pulzus kontrollált edzés! A computer a pulzusunk alapján automatikusan állítja a fokozatot. 9 ember adatát tárolja: test mag. testsúly, életkor, nem. Terhelhetőség, javasolt max: 130 kg. USB csatlakozó!

Ára: 298.860 Ft

Body Sculpture BC-7200 ERGOMETER 2011-es modell

 

Rendkívül tartós és csendes üzemelésű ipari csapágyas tengelyekkel szerelt programozható elektronikus szobakerékpár érintőképernyős computerrel. Mágnesfékes, 12kg súlyú lendkerékkel. Beépített pulzusmérővel. Külső tápegységgel működik (tartozék). A mágnesféket motor mozgatja, és ezt a computer vezérli. Manuális üzemmód: 16 fokozat, beépített programok: 12 program, Heart Rate Control - Pulzus kontrollált edzés! A computer a pulzusunk alapján automatikusan állítja a fokozatot. 4 felhasználó adatát név szerint tárolja: testmagasság, testsúly, életkor, nem, összes mentett előző edzés.
Fix kormánypozíció, a nyereg előe-hátra és fel-le irányokban állítható. Görgőkön könnyedén mozgatható, a billegés kiküszöbölésére szintezhető talpakkal ellátva.
Terhelhetőség max: 130 kg.
Elmenthető edzésadatok, az USB csatlakozó segítségével számítógépre letölthető és elemezhető adatok (a szoftver nem tartozék)

Ára 349.930 Ft

 

 

Tunturi E80 Szobakerékpár elektromágnesfékes csúcsszobakerékpár

  

Az elektromágneses fékrendszernek köszönhetően rendkívül csendes és egyenletes a a gép hajtása, a használata pedig igazi élmény a computer extra funkcióinak köszönhetően.
Computer funkciók: színes LCD! idő, távolság, sebesség, kalória, watt, pulzus, fordulatszám
Programok: 126 különböző program, 10 beépített, 100 felhasználó által módosítható program, pulzus kontroll, teljesítmény kontroll
Extrák: 14 kg-os lendítő tömeg, T-Ride, T-Road, T-Music, mp3 lejátszó, versenylehetőség, USB csatlakozás Fékezőrendszer: valódi elektromágneses 
Garancia: 1 év 
Kormány állítás: 360 fokban forgatható
Pulzusmérés: kézi + 5 kHz analóg övvel (az öv nem tartozék)
Max. terhelhetőség: 150 kg
Méretek (H x SZ x M): 99 x 70 x 116 cm
Pedál ellenállás: 600W/100rpm, 350W/60rpm
Súly: 45 kg
Nyereg állítás: vízszintesen, függőlegesen és függőleges síkban dönthető
Strapabíró vázszerkezet, masszív teherviselő elemek. A teljesen burkolt mozgó alkatrészek biztonságos felhasználást eredményeznek.
Az állóképességéhez alkalmazkodó programoknál a computer a szívritmusa alapján automatikusan biztonságos szinten tartja a terhelést!

A tavalyi modell ára: 479.900 Ft helyett 299.900 Ft

Zsiráfok.hu Kft.

Szobakerékpár eladás, javítás, szerviz

ProForm, NordicTrack, Domyos, Body Scupture és Weslo szobakerékpárok garancián túli szakszervizeként, alkatrészek és kiegészítők beszerzését gyári áron, rövid határidővel tudjuk vállalni, igény szerint helyszíni javítással Magyarország egész területén. Szobakerékpár javítás garanciával.

Telefon: 30-434-1498

Zsiráfok.hu Kft. - Szobakerékpár

 

Minőségi szobakerékpárok megbízható garanciális szervizháttérrel akciós áron.