Elektromos futópad alkatrészek, futószőnyeg, futólap

Elektromos Futópad Alkatrészek

Ha a lenti táblázatban nem találja pontosan azt a futópad alkatrészt, amire szüksége van, vagy ha pontosítani szeretné az alkatrész típusát vagy méreteit, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A táblázatban új futópad alkatrészeket talál, melyek nagy része raktáron van, kisebb része rendelhető rövid határidővel. Ezen kívül néhány futópad típushoz vannak bontott használt, illetve felújított alkatrészeink (Pl. futópad motor, vezérlő computer, stb.). ProForm, NordicTrack, Domyos és Weslo elektromos futópadok garancián túli szakszervizeként, alkatrészek és kiegészítők beszerzését gyári áron, rövid határidővel tudjuk vállalni, igény szerint helyszíni javítással Magyarország egész területén. 

Futópad futószőnyeg ár számító

Futópad futószőnyeg árszámító Zsiráfok.hu Kft.
Használatához töltse le és futtassa a képre kattintva alkalmazásunkt, majd
határozza meg a futópadjára feltehető szőnyegméretet a következőképpen:
Az új szőnyeg
 szélességét a régi futószőnyeg szélességét lemérve megkapja, ugyanis keresztirányban nem jelentős a méretváltozás a használati idő előrehaladtával.
A hosszméret viszont a feszítés és a kopás miatt változhat (kinyúlik a szőnyeg), ezért kövesse az alábbi lépéseket:
1. A futópad végén lévő szőnyegfeszítő csavarokat lazítsa meg annyira, hogy a hátsó fordítógörgő teljesen előre tudjon csúszni.
2. Ebben a végállásban vezessen körbe a hengereken egy mérőszalagot (legalább 3 méteres legyen) és olvassa le a körbezárt méretet.
3. A kapott mérethez adjon hozzá 10-20mm-t a feszítőcsavar hosszától függően, hogy a legyártott futószőnyeg kényelmesen felszerelhető, de még kifeszíthető legyen

Az így kapott méreteket írja be a táblázat zöld mezőibe, és máris leolvashatja a különböző szőnyegtípusokoz tartozó árakat. 

 

Futópad futólap ár számító

Futópad futólap ár számító - Zsiráfok.hu Kft.
Használatához töltse le és futtassa a képre kattintva alkalmazásunkt, majd az új futólap árának kiszámításához mérje meg az eredeti futólap szélességét, legnagyobb hosszméretét és vastagságát.

Az így kapott méreteket írja be a táblázat zöld mezőibe, és máris leolvashatja a különböző hordozóanyagokhoz tartozó futólap árakat. 

Fejlesztéseink nem állnak meg, tapasztalatainkat folyamatosan hasznosítjuk a javításban és alkatrész gyártásban. Ez a tükörfényes bevonat volt az első műgyanta típus, amit a futólapok gyártásánál alkalmaztunk. De ma már van ennél sokkal jobb.

Elektromos futópad  futólapja 

Mégpedig a futópad gyártók által használt gyári anyaggal megegyező alacsony súrlódási együtthatóval rendelkező selyemfényű felületet adó műgyantát használjuk. Ezzel az anyaggal a gyárival megegyező minőségű, rétegelt hordozó választása esetén pedig a gyárinál tartósabb futólapokat tudunk gyártani.  

Elektromos futópad  futólapja 

Legfrissebb fejlesztésünk felváltja a hagyományos MDF futólapokat. Az új HYBRID technológia, amely ötvözi a rétegelt lemez és az MDF előnyös tulajdonságait. Ezzel a technológiával egy szerkezetileg stabilabb, az ismétlődő ütődéses terhelésnek jóval ellenállóbb futólapot kapunk, ami megfelelő rugalmassággal is rendelkezik. 16mm-es vastagságtól elérhető minden futópad márkához méretre gyártva. Itt is igaz a mottónk, hogy jobb mint a gyári. 

Elektromos futópad  futólapja 

 

 

 

Futópad alktrészek (motor, vezérlés, computer, stb)

Teljes futópad alkatrész listánkat ide kattintva letöltheti, és böngészheti, hogy az Ön által keresett alkatrészből tudunk-e adni? Ha nem találja a listában az alkatrészt, keressen minket elérhetőségeinken, megkeressük és megrendeljük Önnek a hiányzó futópad alkatrészt.

Az általunk javított és alkatrészkínálatunkban szereplő elektromos futópad márkák közül néhány: Alex, Basic Training, BH Fitness, Body Sculpture, Bremshey, Buffalo, Crane, DC Treadmill, DK, Domyos, Energetics, Felax, Finnlo, Forerunner, GS Golden Sport, Hammer, Hipower, Horizon, Kettler, Life Fitness, LifeGear, MALI, Maxxus, Miralago, NordicTrack, OMA, ProForm, Pulse, RBS, Reebok, Remond, Robust, Royal Beach, Schwinn Maya, SportsArt, Steelflex, Sportop, Technogym, Trimline, Tunturi, Vision Fitness, Weslo, és még sokan mások.

Cégünk megkezdte a futópad kenő szilikonolajak forgalmazást!

Még több információ a kenőanyagokról

Megérkezett a legfrissebb fejlesztésünk eredménye, az otthoni futópadokhoz használható Nagyteljesítményű Futópad Olaj amely egyesíti a sűrű futópad kenőolajok tartós hatását az edzőtermi gépekhez gyártott olajok magas tűrőképességével.

Ára: visszazárható 300ml-es flakonban, ajándék aplikátorral: 5740 Ft+ÁFA!

AKCIÓ: egy ajándék olajozó aplikátort is adunk a futópad olaj mellé legalább 300ml rendelése esetén!

 

Rendelek! 

Zsiráfok.hu Kft.

Elektromos futópad alkatrészek

Telefon: 30-434-1498

 

Elektromos futópad alkatrészek raktárról